Обяснение в любов..върху билборд

Когато човек е влюбен, иска да изкрещи на целия свят името на човека, който обича! И ако нямате възможност да се качите на покрива на някоя висока сграда и с мегафон в ръка да се обясните в любов.. ние от Външна реклама Ви предлагаме много по-лесен и ефикасен начин, да изразите своите чувства – оставете своето любовно послание върху наш билборд!

Наближаващите коледни и новогодишни празници са прекрасен повод да покажете на любимия си човек колко важен е той за вас. Въпреки че Св.Валентин е далече, един романтичен жест, направен около толкова светли семейни празници, може да разтопи сърцето на всеки. В следващия снимков материал ви представяме едно обяснение в любов, от една дама, която се е осмелила да изрази своите чувства!

pavlin

Освен любовно, посланието върху билборд, може да е оригинално и забавно, отправено към вашите близки и приятели. Току що сте научили, че ще ставате родители и искате да го обявите пред света по най-интересния начин? Или най-добрият ви приятел има рожден ден и искате да го отбележите със специално пожелание?

Каквато и да е причината за вашето послание върху билборд, със сигурност ще привлечете много любопитни погледи и ще оставите впечатление с оригиналност и креативност!

За да изберете най-подходящата билборд локация за вашето послание, нашите консултанти от Външна реклама, ще обсъдят с вас всички подробности около позиционирането и дизайна на посланието ви. Ако се затруднявате с визията, може да разчитате на опитните ни графични дизайнери, които ще ви помогнат да създадете най-атрактивното послание, за да постигнете желания ефект.