Credi Help брандиране

credihelp_kampaniq_2016_brandirane_kolaЕдна от най-големите компании за даване на бързи кредити в България – Credi Help – се довери на професионализма на Външна реклама за ребрандирането на своите офиси и служебни автомобили. Новата визия, създадена за Credi Help е изчистена, семпла и много стилна. Фолиата, с които са брандирани витрините и колите, са в традиционните за фирмата свежи цветове – оранжево и зелено.

Ребрандирани бяха 15 офиса в големи градове като София, Дупница, Кюстендил, Перник, Самоков, Асеновград, Варна, Стара Загора и други. За ребрандирането бе използвано основно пясъкоструйно фолио, поради свойствата на фолиото да ограничава видимостта в магазина, както и заради декоративния ефект, който създава. За някои от офисите, бе използвано и обикновено фолио за брандиране. От Външна реклама изрязахме фолиото на режещ плотер, след което го монтирахме върху външната част на витрината на офисите.

Брандирането върху фирмените автомобили на CrediHelp се осъществи чрез автомобилно фолио, което издържа на климатичните промени и концентрираните препарати в автомобилните мивки. Брандирането като процес включва оразмеряване на автомобила, разработка на проекта, рязане на фолиото на режещ плотер и не на последно място – монтирането му върху превозното средство.

Доверете се на Външна реклама, за да брандирате свой офис или автомобил с качествени материали, на страхотни цени и с гарантирана ефективност на рекламата!