Кандидат президентска кампания 2016

В момента, най-актуалната тема в обществените среди, е темата за наближаващите избори за президент и вицепрезидент на Република България. Обект на множество спорове, дебати и коментари, е начинът по който всеки кандидат провежда предизборната си кампания. И докато кебапчетата и кюфтетата излизат от мода, все повече партийни кандидати се опитват да изпъкнат и да наложат името си. Повечето избират конфронтация „лице в лице“ с избирателите, а други залагат на социалните мрежи за разпространение на идеите и обещанията си.

Но какъв по-добър начин от поставянето на лика и номера на кандидата, на огромен билборд, разположен на най-ключовите места в страната?! В тази връзка, представители на партиите Реформаторски блок (РБ), ГЕРБ, Българска социалистическа партия (БСП), ВМРО и Българска пролет, се довериха на дългогодишния опит и богатата изградена мрежа от билборди на отдел Външна реклама, част от агенция РАЙЦ-2.

Визиите на билбордовете се отличават с наистени цветове и надписи, приковаващи вниманието – най-често ключовата фраза на съответната партийна двойка. На повечето присъстват както ликът на кандидата за президент, така този на кандидата за вицепрезидент. Независимо колко различни една от друга са визиите на билбордовете на всяка партия, задължителен елемент от всяка една е припомнянето на избирателите, че „Купуването и продаването на гласове е престъпление!“.

Някои от партийните представители за кандидат президент заложиха на стандартни билбордове, други на мегабордове, а трети издигнаха агитацията си на още по-високо ниво – на билбордове над тунелите.

Не на последно място, част от кандидат президентските двойки, гласуваха доверие на РАЙЦ-2 за изработката на още агитационни материали и по-точно на предизборни листовки. Листовките съдържат подробна информация за целите на кандидатите и обещанията, които отправят към българските гласоподаватели.

Изборите за президент и вицепрезидент на Република България ще се проведат на 06.11.2017  година. Разбира се, за избирателите съществува и възможността за зачеркване на квадратчето „Не подкрепям никого“. От рекламна агенция РАЙЦ-2 ще бъдем много разочаровани, ако този „Никой“ бъде избран.. а ние не сме му направили билборд кампания!