Брандиране магазин GSM SOS

brandirane_interiorМагазин без брандирана витрина е като красива жена без аксесоари! Завършената визия – слоган, лого или запомняща се фраза, привличаща погледите на минувачите от отсрещния тротоар, е от изключително значение за рейтинга и популярността на една фирма.

Поради тази причина новооткритият магазин GSM SOS се довери на Външна реклама (www.vanshnareklama.com) за цялостния дизайн съобразен с вътрешното осветление на новооткрият магазин, широкоформатният печат на фолиата покрити с ламинат за защита на цветовете от бързо избеляване, рязане на цветните фолиа на плотера и съответно монтажа на фолиата върху външната част на витрината и интериорното брандиране на обекта. Вдъхновени от есенните цветове, дизайнерите на Външна реклама избраха наситен оранжев цвят и асиметрична форма за фолиото, поставено върху витрината. В допълнение към това, бе изработен слоган, представящ основната дейност и продукти на фирмата – „Преобрази или поправи своя телефон или таблет с качествени аксесоари и резервни части!“ – отново в същата цветова гама, съчетана с плътен черен цвят (на буквите изрязани по контур) за повече контраст.

Освен външно брандиране на магазина, на Външна реклама бе възложено и брандирането на вътрешния интериор на GSM SOS. Върху катедрата е поставено логото на магазина и уеб сайта в изработено изцяло от режещият плотер с монтаж на фолио върху фолио, съобразени с изкуственото осветление. Плъзгащите врати на шкафовете зад катедрата са брандирани с логата на известни марки мобилни телефони, за които фирменият магазин предлага аксесоари и резервни части като допълнение на интериорната част.