Билборд кампания – 120 години Боровец

borovetsКурортен комплекс Боровец празнува 120 години от основаването си, той е първият курорт в България и на Балканският полуостров. Стартът на празненствата е на 17 декември в курортния комплекс, където организаторите са подготвили богата шоу програма, томболи и разбира се много награди.

Ние Външна реклама част от Райц 2 сме горди да бъдем част от планирането и осъществяването на мащабната рекламаната кампания по случай 120 годишнината на курорта, протичащ под наслов „От Чамкория до Боровец днес“, обхващаща различни рекламни канали и различни рекламни методи за популяризиране на събитието.

    Нашия принос са билборд позициите с размер 4х3м по републиканска пътна мрежа и в София, позиционирани на главни пътнища и магистрали обхващащи голям трафик и в близост до градове, на оживени кръстовища в столицата, където любителите на зимните спортове ще се радват на юбилейната визия на курорта. Планирането на билборд позициите на Външна реклама за настоящата кампания започна още в края на месец Август, като първоначално планираният период бе по дълъг, в последвалата комуникацията с маркетинг отдела на Община Самоков планирането бе реновирано до достигане на желаният вариант за протичане на билборд кампанията.

    Колегите от офсетовият печат се включиха към годишнината на Боровец с изработката на календари – 1000 бр. многолистов календар и 1000 бр. работни календара.

    Маркетинг отдела е планирал радио и телевизионна реклама, реклама в метрото, онлайн реклама с множество банери и рекламни съобщения, реклама в социалните мрежи и лендинг страница, където под формата на игра е разказана историята на курорта, в която всеки може да вземе участие и да спечели някоя от наградите на следният адрес:
120years.borovets-bg.com

    Планирането за билборд рекламата включва и отпечатването на рекламните носители за билбордовете и техният монтаж, като визията е подадена от организаторите. Висококачественият широкоформатен печат допринесе за стила на визията, който идеално пасва за случая. Дизайна на визията включва Рила планина със своите ски писти и разбира се най- успелият ни състезател в алпийските дисциплини Петър Попангелов. Визията отпечатахме на ламиниран винил и ушихме спрямо изискванията за всяка билборд позиция.

От Външна реклама пожелаваме успешен зимен ски сезон на курортен комплекс Боровец и Честит юбилей!