Билборд

 

Републиканска пътна мрежа:


Билборд в София

Билбордът представлява над 70% от цялата външна реклама. Разполагаме със своя национална собствена мрежа от билборд инсталации на отлични локации. РАЙЦ-2 може да организира цялостна кампания от идейния проект, през планирането, отпечатването и монтажа на визиите, до мониторинг и проследяване на резултатите.

Какво предлагаме:

Наем на рекламни съоръжения в София:

  • собствени билборд позиции в София
  • наем на билбордове на централни позиции
  • реклама на скролери на големи кръстовища
  • метробордове и реклама в метрото

Наем на билбордове в страната:

 По републиканска пътна мрежа (РПМ) разполагаме с над 120 билборда, покриващи цялата територия на страната. Съоръженията са разположени както по основните пътни артерии – магистрала Хемус, магистрала Тракия, магистрала Марица, АМ Черно море, път София-Кулата, път Варна-Бургас, София-Видин, София-Самоков и т.н. така и в близост до големите градове:

 виж списък за локации 4х3 м   и виж списък за локации 8х4 м

Размерите:

– 4х3 метра – стандартни билбордове Пиза

– 8х4 метра – мегабордове

– 3.65х2.42 м – скролери на ключови кръстовища в градовете

– Супер билборд върху сграда с големи размери

Дизайн:

Нашият дизайнерски екип знае спецификите на проектите за билборд инсталации. Замисляли ли сте се, че има разлика как ще се вижда вашия билборд, ако седи на оживено кръстовище в града или ще се намира на магистрала? И двата варианта са отлични решения, при правилен проект на визията.

Печат и монтаж:

Ние предлагаме услугата широкоформатен печат с всички довършителни операции, така че поемаме изцяло отговорността да отпечатаме и монтираме навреме вашите визии и при това на добра цена. Нашите монтажни групи имат също задължението да заснемат билборда след монтажа за проследяване на изпълнението.

При рекламата на билбордове от голямо значение е локацията. Разгледайте нашите позиции и се свържете с нас за оферта или за да обсъдим вашите нужди, на базата на които да изготвим предложение.