Реклама върху таксита – кампания Радио Енерджи

radio_energy_taxi_reklamaОсъществихме кампания за подвижна реклама върху таксита за клиент Радио Енерджи.

Кампанията включва брандиране на светещите кутии на 12 таксиметрови коли от автопарака на фирма Евролийз такси. Кампанията включва рекламен наем, печат и монтаж на визиите.

Визията, подадена от клиента, е насочена към имиджова реклама на радиото и към игрите, които се разиграват през летния период, при които могат да се спечелят плажна кърпа или слушалки. На всяка от трите страни на светещите кутии се разполага съответната рекламна визия. Аеродинамичната форма на кутиите е проектирана така, че да се използват за рекламна площ три страни, като едната е насочена към водачите на превозни средства, намиращи се зад таксито. По този начин рекламното послание е насочено и достига до целия пътникопоток в градския трафик.

Рекламните визии отпечатваме върху PVC фолио за вътрешно осветяване, предназначено за монтаж на светещи кутии. Осветеността на кутиите позволява визията да бъде видима 24 часа, т.е.  и през тъмните часове от денонощието като се откроява в трафика. Подвижната реклама върху таксита привлича вниманието ефективно без значение дали автомобилът е в движение или е спрял на сфетофар или в задръстване.

Монтажът на визиите се извършва от нашите специалисти във външната реклама и брандирането, като се спазват предварителните договорени срокове.