Обновена билборд кампания на Централна ветеринарна клиника

102a-2Централна ветеринарна клиника подмени снимките на визиите си на рекламната билборд кампания върху предоставените от нас позиции. Локациите са разположени на магистралите и на главните пътни артерии на страната.

Към момента заменихме 14 от старите рекламни визии на клиниката с новите. Настоящият дизайн е базиран на стария с актуализиране на снимките на двама от главните и важни доктори в Централна ветеринарна клиника – това са д- р Георгиев и д-р Шукерова. Броят визии, на които подменихме старите снимки с новите са общо 4, като на две от снимките е д-р Георгиев, на които е гушнал по едно куче, а другите две са с д-р Шукерова в чийто прегръдки е едно куче и една котка.

Дизайнът на билбордовете е изработен от нас преди години – визията е изчистена, с най-важната информация – телефон, име на клиниката и съответното име на ветеринарния доктор, представен на снимката и областта, в която специализира ветеринарна медицина. Рекламното представяне е имиджово и е част от дългогодишна рекламна билборд кампания при нас.

Позиционирането на рекламата е на билбордове по републиканска пътна мрежа на път Е-79 пътя София – Кулата, старата връзка за АМ Хемус при Горни Богров, Е-82 пътя София – Боровец, в началото на гр. Асеновград, пътя Предела – Разлог и преди Банско. В процес е и подмяната на винилите на останалата част от позициите от билборд кампанията на главните пътища в България – Черноморска зона, АМ Тракия, АМ Хемус и второстепенните пътища в близост до градовете – Варна, Бургас, Пловдив, Плевен, Сливен, Добрич и др.

Обновените визии са за билбордове 4х3 м, като предвидихме и адаптиране на дизайна и за мегабордове с размер 8х4 м, които ще бъдат монтирани през есента като част от дългосрочната билборд кампания на клиниката.

За настоящата кампания широкоформатния печат е осъществен върху ламиниран винил на ниска резолюция и всичките 14 винила са ушити спрямо различните схеми на шев за всяка една билборд конструкция по разпределение подадено предварително като схема. Екипът от монтажисти на агенцията завърши цялостната работа по кампанията с окачването на винилите на наетите билбордове.