Метална конструкция и печат на винили за ХОП Мебели

image-kostrukciaРайц-2 отпечата винили и изработи метална конструкция 9х3 м. за поставяне на реклама на ХОП Мебели на фасадата на магазин Коме в кв. Дружба, София. Металната конструкция представлява рамка, на която се опъва винил с капси. Винилът се монтира към металната конструкция с въжета.

Дизайнът на визиите е подготвен от екипа на агенцията, след което бяха отпечатани винилите. Винилните платна са обшити с капси от всички страни, съобразно конструкцията за захващане на винил с капси. За по-големите размери винили, които ще се захващат по този начин е препоръчително капсите да са поставени на по-малко отстояние една от друга –  примерно през 10 см., за да може винилът да се опъне добре и да няма гънки по визията. Гаранция за дълготрайност на визията е и използваният материал – в случая печата на рекламните визиите е на промазан винил.

За монтажа на рекламните винили и металната конструкция използвахме вишка, за да осигурим достъпа до височината на фасадата на магазина. Трите реклами на ХОП мебели са поставени от различните страни на магазина, за да се виждат отвсякъде. Два от рекламни винили са 4х3 метра, монтирани на налични на фасадата метални конструкции. Третата метална конструкция е нова, изработена от Райц-2 специално за ХОП Мебели.

Монтажът на всички елементи от рекламата се извърши от нашата монтажна група.