Как Мазда измести кандидат президентите от билбордовете?

След като билборд кампанията за кандидат президент и вицепрезидент приключи, много от фирмите се възползваха от свободните билбордове, за да представят и популяризират своята дейност.

Една от тези фирми е Mazda, за чиято кампания бяха ангажирани приблизително 210 борда и мегаборда, разположени както в столицата, така и на територията на цялата страна. Кампанията бе менажирана и проведена от Външна реклама – повече информация за проведени кампании на Mazda, както и на други клиенти, може да откриете в раздела Наши клиенти на официалния уеб сайт : www.vanshnareklama.com

Благодарение на своята собствена национална мрежа от билбордове на Външна реклама, за кампанията на Mazda, бяха избрани онези локации, намиращи се както на магистралата, така и на главни булеварди, с цел да бъдат видими за максимално повече хора. Визията на мегабордовете, с размери 8х4 и бордовете тип пиза с размери 4х3, е свързана с новата подобрена Mazda 6, която се очаква да се превърне в истински хит за идната година.

Дизайнът на билбордовете и мегабордовете е много елегантен и изчистен, като акцент е изисканият автомобил, допълнен с познатия слоган “The best just got better” (прев. Най-доброто току що стана още по-добро). Самата визия за билборд кампанията е подадена от Mazda, докато отпечатването и монтажа на рекламата върху самите бордове, е дело на Външна реклама.