ЗА НАС

Опит и стратегическо планиране

Външна реклама е част от агенция РАЙЦ2 – успешно стъпила на рекламния пазар с дългогодишния си опит в предоставянето на рекламни услуги и осъществяването на рекламни кампании. Голяма част от клиентите на агенцията й се доверяват изцяло за менажирането на кампаниите си за външна реклама.

Ние поемаме реализирането от първоначалната идея за комуникациона стратегия, през дизайна, медия планирането до финализирането на печата и монтажа.

Гъвкав подход

Постиженията на Външна реклама през последните години са в резултат от добро медия планиране, мониторинг на рекламната кампания, адекватни решения за осъществяването целите на клиента и оценяване на последвалите резултати.

Нашият експертен екип се стреми да разбере вашите нужди и да намери най-подходящите и модерни решения, за да постигне максимален ефект.

Собствена мрежа от билбордове

Агенцията разполага със собствена мрежа от билбордове в София и по републиканска пътна мрежа (РПМ). Билбордовете са стандартни с размер от 12 кв.м. и мегабордове с размер от 32 кв.м.

Добрите позиции на Райц-2 могат да осигурят национално покритие и постигане на максимален бранд ефект или налагане на нов продукт или услуга, посланието достига до потребителите бързо, лесно.

Услуги

Разгледайте портфолиото на нашите услуги. Ние се стремим да покрием всички начини, по които вашият бранд или продукт може да се позиционира както в градската среда, така и при изложения, офиси и магазини.

Монтаж

Агенцията има специално сформирани мобилни групи, които извършват монтажните дейности. Служителите ни имат опит в монтаж и демонтаж на труднодостъпни места, така че можем да реализираме сложни и нестандартни задания.