Брандинг продажбен център Mazda от Външна реклама

MazdaВъншна реклама част от Райц-2 брандира продажбено-сервизния център на Mazda, който се намира на бул. „Христофор Колумб“ № 43. Външната реклама е от винил, имитиращ метална конструкция със 70 м. дължина. От едната страна е сложено логото на фирмата – широкоформатен, висококачествен печат върху винил, създаващ впечатление за 3D изображение. Винилът, имитиращ метална конструкция, е в съчетание с визията на логото на Mazda, което има същият метален ефект. Логото на Mazda е популярно в световен мащаб, то е символ на разгърнатите криле на жерава – свещена птица на Япония.

Позиционирането на рекламата на сградата на Еврохолд създава впечатляващ ефект за всички, които пътуват от и до летището и производствения център около летището. Винилът, имитиращ метална конструкция, е съобразен с най-новата визия на фирмата.

С най-новата визия на Mazda е и изработеният и монтиран от Райц-2 мегаборд на автомагистрала „Люлин“. Той е от промазан винил, висококачествен широкоформатен печат. Детайлното изображение представя основната визия на марката и посланието ReDiscoverDriving (прев. Преоткриване на шофирането). Тъмният фон е съобразен с основния цвят от рекламите на Mazda и е използван и при пребрандирането на тотема пред продажбено-сервизния център. Неговият размер е 7 / 1,5 м., като в горния му край е поставено логото на Mazda. Височината от 7 метра позволява логото да се вижда отдалеч, като указател за всеки в близост до него, че се намира в района на Mazda.

Външна реклама – вашият имидж  партньор!

Mazda_Billboard Mazda_mreja Mazda_totemMazda