Билбордове РПМ – кампания на ХОП мебели

46a (1)С новата промоционална оферта на фирма Хоп Мебели за кухня Сонома в два варианта за вграждане на електрическа печка, компанията подмени визията на билборд позициите си наети от Райц-2 ООД. Билбордовете са разположени в покрайнините на гр. София и на околовръстен път – Дупница в близост до складовите им обекти.
Нашите дизайнери разработиха визия, с която да се покажат двата варианта на промоционалната кухня – с разположение на електрическата печка в средата на кухненската мебел и в десния и край на модула. Същевременно разработиха още три дизайна за други три промоционални продукта на компанията, част от новата им рекламна кампания, а именно – диван Делта, модулна кухня Оля и спалня Ноар, които са разположени върху билборд конструкции на пътя София – Своге. Отпечатването на всичките 9 броя винили с 4-те различни визии осъществихме в максимално кратък срок, съобразен със старта на рекламната кампания.
Широкоформатният печат на рекламните пана е направен върху ламиниран винил с печат на ниска резолюция, с качествен и ярък отпечатък на цветовете, ушити по различните схеми на билбордовете, на които се монтират от нашите сръчни монтажисти. Монтажът на винилите върху билбордовете беше осъществен в срок и кампанията бе отчетена на клиента чрез снимков материал.
Всичките билборд позиции с рекламната визия на Хоп Мебели от настоящата кампания на мебелната фирма са с размери 4х3 м.